Welkom op de website van Afvallen met BBCMMS methode

BBCMMS is een methode om af te vallen en staat voor Bewegen, Buikspieren, Calorieën, Meerdere maaltijden per dag, Mentaliteit en Schijf van vijf.

Als u deze website leest heeft u waarschijnlijk het boekje afvallen met de BBCMMS methode al aangeschaft of bent u geïnteresseerd naar de naamgeving.

De aanvragen voor het boekje zijn enorm, vooral het handzame formaat en de compacte informatie spreekt de lezers erg aan. Dit is één van de weinige boekjes die kunnen worden terugverdiend. Als de prijs van het boekje wordt gezien als een investering, is deze snel terug verdiend! Zie de alinea hieronder.

Volgens het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) besteed het gemiddelde gezin in Nederland, vader, moeder, zoon en dochter € 110,- aan boodschappen per week. Per dag is dit een besteding van € 15,71.

We gaan er van uit dat dit gezin per dag 9000 kilocalorieën (Kcal) verbruikt, vader en zoon ieder 2500 en moeder en dochter ieder 2000 Kcal.

Uitgaande van bovenstaand kost één Kcal. gemiddeld (1571/9000) 0,1746 eurocent.

Eén kg zuiver vet bevat 9000 calorieën en om één kg lichaamsvet af te vallen moet 7000 calorieën bespaard worden omdat lichaamsvet meer vocht bevat dan zuiver vet.

Stel, u wilt 0,5 kilo per week afvallen wat gelijk is aan de hoeveelheid brandstof van 3500 Kcal, dan levert dat gemiddeld (0,1746 * 3500) 611,1 eurocent op, is € 6,11.

Dus als u 0,5 kilo per week afvalt, heeft u het boekje binnen enkele weken terugverdiend.

Deze website is in ontwikkeling en zal in komende periode verder ontwikkeld worden.